Opiston keittiössä soppaa syntyy moneen makuun. Arkisin opiston väkeä ruokitaan kotiruokatyyppisillä aterioilla, mutta juhliin katetaan parasta pöytään.
Välillä maistellaan kansainvälisiä makuja ja nautitaan vaikkapa Sapattiateriaa. Tilauksesta onnistuvat sekä arkisemmat kokousateriat että juhlavammat kokonaisuudet.
Erityisruokavaliot ja muut ruokarajoitukset hoituvat emäntien rautaisella ammattitaidolla.
Päärakennuksen ruokasali 60 hlö.
Päärakennuksen ruokasali
(terassi ja juhlasali) lisätiloineen 200 hlö.
Vilpunrannan takkatupa 40 hlö.
Wanhan Pappilan Agricola-sali 20 hlö
TIEDUSTELE
050 336 7137
majoitus [at]sko.fi
Keittiö
044 742 8069
Ryhmien ruokailut
sopimuksen mukaan
Noutopöytämenu
Vihreää salaattia
Hedelmäistä pastasalaattia
Talon perunasalaattia
* * *
Riistakäristystä
Perunamuussia
Suolakurkkua ja puolukkahilloa
* * *
Kahvia, teetä ja juustokakkua
Hinta 29,50 €/ hlö
Loimulohimenu
Vihersalaattia ja talon sienisalaattia
* * *
Paikan päällä loimutettua lohta kera perunoiden ja paahdettujen kasvisten
* * *
Kahvia, teetä ja sitruunatorttua
Hinta 49,50 €/ hlö
Tortilla buffet
Tortillat jauheliha- ja kanatäytteelle, lisänä tarvittavat salaatit, nachot, kasvikset ja kastikkeet.
* * *
Kahvia/teetä ja vanilja pannacotta
Hinta 21,00 €/ hlö
Hintoihin sisältyy lisäksi leivät, levitteet ja ruokajuomiksi vesi ja mehu. Minimiveloitus 10 hlö.
2025 PIKKUJOULUMENU´
(Pdf -tiedosto)
JOULUMYYJÄISET OPISTOLLA
17.12.2024 klo 16:00-18:00
TIEDUSTELE
050 336 7137
majoitus [at]sko.fi
Keittiö
044 742 8069