opisto
Savonlinnan kristillinen opisto antaa yleissivistävää vapaan sivistystyön koulutusta sekä perusopetusta ja lisäkoulutusta.
Opiston tavoitteena on edistää yksilöllistä kasvua ja yhteiskunnallista vastuuta. Opintolinjat ovat kuvataidelinja, kädentaitojen linja, kymppiluokka, aikuisten perusopetuslinja ja maahanmuuttajien suomen kielen linja.

Pitkät linjat kestävät lukuvuoden. Opiskelijoilla on
mahdollisuus asua opistolla lukuvuoden aikana.
Lyhytkurssit ja muut maksulliset tapahtumat ovat
merkittävä osa opiston toimintaa.
Vuosittain järjestetään lyhytkursseja eri aihepiireistä, joiden pituus vaihtelee 10 tunnista aina usean viikon mittaisiin kokonaisuuksiin. Valtaosa kursseista pidetään kesäkaudella. Erilaiset juhlat, koulutustilaisuudet ja tapahtumat värittävät opiston arkipäivää niin kesällä kuin talvellakin.

Opisto toimii myös hostellina tarjoten niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin matkailijoille edullista majoitustilaa ympäri vuoden. Opisto sijaitsee 6 km Savonlinnan keskustasta, luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella. Opistolle on säännöllinen paikallisbussiyhteys. Viimevuosina jatkuvasti uusitut tilat sekä iso turvallinen piha-alue tarjoavat hyvät puitteet opiskeluun ja vapaa-aikaa.